slide-3

Omdat we eens door de Kennedytunnel willen lopen. Omdat lopen gezond is en Antwerpen een wereldstad is! We stiekem een beetje jaloers zijn op onze vrienden die veel meer lopen dan wij en mooie loopprestaties neerzetten. We hebben te kampen met een toffe maar soms stressvolle job, lopen vormt de ideale remedie en uitlaatklep tegen die stress. Omdat dit een uitlaatklep is en ons veel voldoening geeft na een goeie run en een zalige douche.Omdat we echt een doel nodig heb om te lopen. Al enkele jaren joggen we af en toe waardoor we zelden de kaap van 10 miles kon overschrijden. De 10 miles lopen op 27 april 2014… dat is pas een doel ! Mijn collega’s bij Amon zien het ook echt zitten om de uitdaging aan te gaan. Het kan ook een leuke teambuilding worden. Langzaamaan eerst opbouwen naar 5 km. Stap per stap.

“The hardest step for a runner is the first one out the front door.”

Omdat we nog meer professioneel willen aanwezig zijn met Amon in Antwerpen. ‘Lopen’ kan verslavend werken, we zeggen wel ‘kan’. We zijn altijd wel sportief geweest (voetbal, tennis, ….). Omdat we van muziek houden in onze oren tijdens de ‘run’.

Omdat we daarna eventueel de 20 km van Brussel willen veroveren. We willen onze grenzen telkens verleggen! Omdat ik erin geloof dat ik het kan!

Omdat het 27 april mooi weer zal zijn. Omdat op je eentje lopen maar alleen is. Daarom dus, trainen we voor de Antwerp 10 miles. We hopen dat jullie ons loopavontuur met plezier zullen volgen en zelf ook jullie loopschoenen zullen bovenhalen. 

’t Wordt de max!

slide-4 Schermafbeelding 2014-03-11 om 11.21.39

Schrijf je ook zeker in, volg ons via twitter, facebook en linkedin! http://www.antwerpmarathon.be

Jan en de collega’s bij Amon

Advertisements